Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: در جلسه با حضور رزم‌حسینی وزیر صمت آخرین وضعیت اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان بررسی شد که نتایج خوبی داشت. - اخبار استانها -

محمد‌مهدی زاهدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرمان، اظهار داشت: جلسه پیگیری اجرایی شدن پروژه پتروشیمی در استان کرمان امروز عصر با حضور رزم‌حسینی وزیر صمت، زینی‌وند استاندار کرمان و جمعی از مسئولان در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این جلسه بحث‌های متعددی برای اجرایی شدن پتروشیمی در استان کرمان شد افزود: در نهایت بانک پاسارگاد اعلام کرد که حاضرند یک واحد پلی استال به ظرفیت 40 هزار تن احداث کنند که در مجموع حدود 250 میلیون دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در رابطه با پروژه اصلی پتروشیمی در کرمان که حدود دو میلیارد دلار هزینه دارد بانک پاسارگاد به تنهایی نمی‌تواند این پروژه را به نتجه برساند و باید سرمایه‌گذار جدید به پروژه وارد شود.

وی با اشاره به اینکه بانک پاسارگاد در حال حاضر حدود 67 درصد سهام این پروژه را دارد و در جلسه عنوان شد که برای اجرایی شدن پروژه اصلی پتروشیمی در استان کرمان بخشی از این سهام خود را واگذار کند گفت: مقرر شد که بانک پاسارگاد سهام خود را تا سقف 35 درصد کاهش و سرمایه‌گذار جدید به پروژه وارد شود.

زاهدی با بیان اینکه هر کدام از صنایع بزرگ استان اعلام آمادگی کنند بانک پاسارگاد حاضر به واگذاری سهام به آن شرکت و عملیاتی شدن پروژه را دارد خاطر‌نشان کرد: در جلسه مقرر شد آقای رزم‌حسینی وزیر صمت این موضوع را با صنایع بزرگ استان در میان گذاشته و مذاکرات لازم را انجام بدهد.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم هر دو این پروژه‌ها به موازات هم انجام شود و هر چه سریعتر شاهد عملیاتی شدن پروژه پتروشیمی در استان کرمان باشیم افزود: البته مشکلات دیگری از جمله تامین آب برای پروژه‌ها وجود دارد که باید پیگیری‌های لازم انجام می‌شود و جای نگرانی از این بابت نیست.

‌صندوق توسعه ملی به تعهدش برای پروژه پتروشیمی کرمان عمل نکرداستاندار کرمان: پروژه پتروشیمی فجر کرمان تعطیل نشده استعدم افزایش سرمایه بانک عامل سبب معطل‌ماندن پروژه کارخانه پتروشیمی فجر کرمان شده است

به گزارش تسنیم پلی استال از ترمو پلاست‌های گرمانرم است که در پلاستیک‌‌های مهندسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از نام‌های دیگر پلی استال می‌ توان به دل‌رین، هوستافرم، دراکن، سلکن و الترافرم اشاره کرد. رزین‌های پلی استال که به آن پلی اکسی متیل نیز می‌گویند، در صنایع مختلف از جمله کشاورزی، حمل و نقل، ساختمان و... کاربردهای گسترده‌‌ای دارد. صنایع الکتریکی و الکترونیکی بزرگترین بازار مصرف این ماده هستند؛ پلی استال‌ها در ساخت قطعات الکتریکی و الکترونیکی نظیر سوئیچ‌ها، تلفن، ماشین‌های اداری، دکمه‌های صفحه کلید کامپیوتر و پرینترها کاربرد دارند.

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید این ماده را می‌توان از پتروشیمی‌های فعال داخل کشور تامین کرد. همچنین در کشور ما و در منطقه خاورمیانه، واحد تولید کننده پلی استال رزین وجود ندارد و تمامی نیازهای منطقه و ایران از طریق واردات از کشورهای اروپایی و چین تامین می‌شود. بنابراین به دلیل بی‌رقیب بودن این محصول، می‌توان یک بازار انحصاری ایجاد کرد.

به گزارش تسنیم در سفر وزیر صمت به استان کرمان و دیدار رزم‌حسینی با نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان، محمد‌مهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری اجرایی شدن پروژه پتروشیمی فجر استان کرمان از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت شد که جلسه امروز به همین منظور برگزار شده است.

انتهای پیام/511/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان پتروشیمی در استان کرمان پروژه پتروشیمی فجر شدن پروژه پتروشیمی اجرایی شدن پروژه بانک پاسارگاد رزم حسینی وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور

یکی از مهم ترین راهکارها برای تحقق مشارکت مردم در توسعه ابرپروژه های کشور، به کارگیری سرمایه های مردم در جهت تامین مالی منابع موردنیاز جهت توسعه این پیشران های اقتصادی است که باید به صورت خرد و از طریق مطمئن به افراد اختصاص یابد. هر پروژه تولیدی نیز باید حداقل به میزان بهره بانکی، سودده باشد؛ بنابراین در مدل مذکور برای بسترسازی جهت تامین مالی توسعه پیشران های اقتصادی کشور، باید بهره مندی از حداقل سود بانکی و تضمین این موضوع باشد؛ همچنین باید به شکل انتقال سهام پروژه در بازار سرمایه انجام شود زیرا انتشار اوراق با سودی بالاتر از بهره بانکی، برای بسترسازی مطمئن جهت سرمایه گذاری خرد مردمی، راهکار قابل قبولی نیست و مردم نیز در شرایط تورمی کشور، خرید دارایی را ترجیح می دهند

راهکار اصلی تحقق بسترسازی برای جذب سرمایه های خرد مردمی به سمت پیشران های اقتصادی، اعطای سهام پروژه به همراه تضمین سود حداقل بانکی است که این مفهوم ذیل مدل تامین مالی شرکت سهام عام پروژه قرار دارد. مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه، محدودیت‌های سنتی را می‌کاهند و با توانمندسازی سرمایه‌گذاران خرد، زمینه‌ساز جهش در تولید و رسیدن به توسعه پایدار می‌شوند. این رویکرد، با بهره‌گیری از سهام ممتاز سودی که کف سود بانکی را تضمین می‌کند، اعتماد لازم برای جلب مشارکت‌های عمومی را فراهم می‌آورد و به سرمایه‌گذاران خرد امکان می‌دهد با ریسک پایین‌تر در پروژه‌های سودآور بزرگ سرمایه‌گذاری کنند.

این مدل تضمین درآمد را در کنار توزیع عادلانه‌تر ثروت و تقویت مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی می‌آورد. در این مسیر، نقش دولت بسیار حیاتی است، زیرا حمایت و ترویج دولت می‌تواند به طور قابل ملاحظه‌ای در موفقیت این مدل‌ها تأثیرگذار باشد. استفاده از این مدل‌ها راهکارهایی نوآورانه برای دعوت سرمایه‌گذاران خرد به عرصه‌های مهم اقتصادی، از جمله صنعت نفت، است و دولت‌ نقش کلیدی در تسهیل و ترویج این مدل‌ها دارد.

مشارکت عمومی در توسعه پیشران های اقتصادی کشور به‌واسطه‌ی پتانسیل بالای سودآوری و اهمیت استراتژیک این صنعت در اقتصاد ملی، فرصت‌های بی‌شماری برای توسعه پایدار و کاهش وابستگی به سرمایه‌گذاری‌های دولتی ارائه می‌دهد استفاده از مدل‌های تامین مالی مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه و سهام ممتاز سودی، نه تنها امنیت سرمایه‌گذاری را تقویت می‌کند بلکه زمینه‌ساز مشارکت‌های وسیع‌تری می‌شود که به دموکراتیزه کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توزیع عادلانه‌تر ثروت کمک می‌کند.

رویکرد جدید بسترسازی در توسعه  نه تنها به تضمین درآمدها کمک می‌کند، بلکه با افزایش مشارکت مردمی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، پایه‌های یک اقتصاد پویا و مردم‌سالار را مستحکم‌تر می‌سازد. با تحقق این مشارکت‌ها و توسعه پیشران های اقتصادی کشور، نه تنها منافع ملی حفظ می‌شوند بلکه مسیر توسعه اقتصادی کشور با استفاده بهینه از منابع داخلی و خارجی به شکلی پایدار و مؤثر ترسیم می‌شود. این تغییرات، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای اقتصاد و مردم کشور است، جایی که هر فردی می‌تواند به طور مستقیم در رشد و شکوفایی ملی سهیم باشد.

دیگر خبرها

  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور