Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبری با اشاره به اینکه‌ سهام‌ دارانی که روش مستقیم‌ را انتخاب کرده اند اگر بخواهند سهام‌ خود را بفروشند بدون مراجعه به سامانه سجام، می توانند این کار را انجام دهند؛ گفت: شماره تلفن ۱۵۶۹ برای اطلاع از وضعیت سهام‌ عدالت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حسین‌ اکبری دوشنبه شب (۲۴ آذر) در برنامه گفتگوی خبری سیمای‌ مرکز استان با موضوع برنامه سهام عدالت و سامانه سجام؛ به طور کلی افراد دارایی‌ دارند که در علم‌ اقتصاد به شکل دارایی های فیزیکی (  ملک، زمین، ساختمان، تجهیزات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) و دارایی های مالی ( پول یا سهام )  آن‌ ها را نگهداری می کنند.

 

 

مدیر بورس منطقه ای استان‌ کرمان‌ و عضو‌ هیئت‌ علمی دانشگاه باهنر کرمان افزود: خصلت بازار سرمایه نوسان آن است، در بازار سرمایه تا قبل از اینکه سهام‌ عدالت مطرح شود عده کمی در بورس اقدام‌ به خرید و فروش طلا، خودرو و یا دارایی های دیگر خود شرکت می کردند، به عبارتی ۷۰ تا ۱۰۰ هزار نفر دارای‌ کد بورسی بوده و با خرید و فروش در بازار بورس درآمد‌ کسب می کردند.

 

 

وی تصریح کرد: در سال های اخیر‌ بازار سرمایه بیشتر مورد استقبال قرار گرفت؛ این‌ بازار می تواند سرمایه های خرد مردم را به سمت سرمایه گذاری های کلان و شرکت ها سوق دهد و موجب رونق شود.

 

 

اکبری ادامه داد: در کشور جمعیت ۴۹‌ میلیون‌ نفری در بخش سهام‌ عدالت وارد بورس شده اند و مبلغی‌ را به بورس‌ وارد کرده اند به طوری که فردی که دارای سهام‌ عدالت به ارزش ۵۲۳ هزار تومان خریداری کرده است در حال‌ حاضر این سهم دارای ارزش ۱۱‌ میلیون تومان است و عده ای هم که سهام یک میلیون دارند در حال حاضر ارزش این‌ سهام‌ عدالت ۲۳‌ میلیون‌ تومان‌ است.

 

 

وی خاطرنشان کرد: دارندگان سهام‌ عدالت به روش‌ مستقیم‌ می توانند از طریق درگاه کارگزاری‌ ها تا ۶۰ درصد از سهام‌ خود را بفروشند امّا در علم‌ اقتصاد ترجیح نمی دهیم‌ که دارایی مالی خود را بفروشیم مگر اینکه فروش این‌ دارایی منافع بیشتری را برای ما داشته باشد؛ بنابراین‌ سهام‌ دارانی که روش مستقیم‌ را انتخاب کرده اند اگر بخواهند سهام‌ خود را بفروشند بدون اینکه در سامانه سجام‌ ثبت‌ نام‌ کرده باشند می توانند بفروشند و نیاز به کد بورسی نیست امّا اگر با این‌ سهام‌ معامله گری کنند حتماً نیاز به کد بورسی است.

 

 

اکبری با اشاره به اینکه افرادی که سهام‌ خود را به صورت غیر مستقیم‌ دارند؛ لازم‌ است به سامانه سجام مراجعه و اطلاعات فردی اعم از کد ملی، شماره سریال شناسنامه، شماره شبا و ... را ثبت و کد بورسی دریافت کنند؛ تصریح کرد: به این دلیل که اگر قرار باشد سود سهام عدالت پرداخت شود به حساب شخص واریز شود.

 

 

وی گفت: یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در استان کرمان که سهام  عدالت غیرمستقیم دارند سرمایه بالای ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان را به شرکت‌ های خصوصی واگذار کرده اند که این‌ شرکت ها به نمایندگی از این‌ سهامداران‌ اقدام‌ به خرید و فروش سهام‌ می کنند و این‌ سرمایه هنگفتی در استان‌ کرمان است.

 

 

اکبری ادامه داد: سرنوشت این‌ مشمولین‌ به مدیریت شرکت ها گره‌ می خورد پس این‌ مدیران‌ باید افراد کاردان، آگاه و دارای علم‌ باشند که کار مدیریت‌ مالی‌ در حوزه سرمایه گذاری را انجام‌ می دهند؛ ۳۰ درصد از این‌ سهام‌ عدالت (مشمولین‌ غیرمستقیم) در استان‌ کرمان‌ سرمایه گذاری می شود و این‌ یک‌ فرصت‌ طلایی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام‌ استان‌ و رونق بخشی است.

 

 

وی خاطرنشان کرد: نرم‌ افزاری وجود دارد که در اختیار این‌ شرکت‌ ها است و شرکت‌ های سرمایه گذاری‌ استان‌ باید پیگیر این‌ نرم‌ افزار باشند تا تکلیف سهامداران‌ غیر مستقیم ‌ مشخص شود.

 

 

اکبری بیان کرد: ۳۶ شرکت در استان‌ کرمان داریم‌ که ۱۳ مورد از این‌ ها غیر بورسی است و امکان معامله در آن‌ ها وجود ندارد؛ شماره تلفن ۱۵۶۹ برای اطلاع از وضعیت سهام‌ عدالت است که مردم‌ می توانند از وضعیت سهام‌ خود مطلع شوند.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: روش مستقیم ۱۵۶۹ اکبری سهام عدالت سرمایه گذاری سامانه سجام کد بورسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۲۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند

محمد باغستانی اظهار داشت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

به گزارش جماران، وی افزود: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آن‌ها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها را جمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

دیگر خبرها

  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ویدئوی دیدنی از تاثیر حجاب و پوشش روی مشتری های یک فروشنده خانم | از شماره تلفن خواستن برای خریدهای بعدی تا ...
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود