Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدرضا فاطمی امین روز جمعه در آئین آغاز بکار معدن کرور شهرستان عنبرآباد با اشاره به اینکه رعایت عدالت در دولت سیزدهم بسیار مهم است افزود: این معدن پروژه بزرگی در این منطقه است به طوری که حدود سه هزار میلیارد تومان برای این معدن سرمایه گذاری شده و برای ۱۰۰ نفر ایجاد اشتغال می‌شود.

وی به اشاره اینکه موضوع عدالت یکی از محوری ترین مباحث دولت سیزدهم است تصریح کرد: در واگذاری های معادن در صدد این هستیم هر معدنی که بزرگتر است مردم آن منطقه در معدن سهام دار شوند و در این راستا این دومین معدن بعد از معدن زابل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: مراحل استخراج این معدن آغاز شده تا ۴۰ درصد سهام این معدن به مردم واگذار شود و این مهم سبب می‌شود درآمد مردم افزایش یابد و به نوعی توزیع ثروت و درآمد را بهبود می بخشد. 

وی ادامه داد: افراد بومی منطقه باید از این فرصت های اشتغالزایی استفاده کنند و این امر نیز نیازمند برگزاری دوره آموزشی است.

فاطمی امین با اشاره به اینکه برای جلوگیری از خام فروشی و صادرات مواد خام از کشور معافیت مالیاتی را برداشتیم تصریح کرد: تاکید داریم در هر محلی که معدن وجود دارد، فرآوری انجام شود.

وی گفت: ما یک تعهدی به همه استان ها و شهرستان ها داریم و آن این است که الویت های سرمایه گذاری را متناسب با اشتغال تعریف و طراحی کنیم و برای شهرستان های عنبرآباد و جیرفت نیز این مهم دیده خواهد شد.

فاطمی امین خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری به سمت ایجاد فرصت های اشتغالزایی که خواسته مردم در این مناطق است؛ پیش برود. 

پایانه صادراتی جنوب کرمان ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین از سفر کمسیسون صنایع معادن کشور به جنوب کرمان خبر داد و گفت: وزیر صمت نگاه ویژه ای به مناطق محروم دارد لذا از رویکرد ویژه ایشان تشکر می کنیم.

ذبیح الله اعظمی به روند راه اندازی معدن کرور اشاره کرد و گفت: تمام نمایندگان سابق جیرفت و عنبرآباد پیگیر راه اندازی این معدن بودند که جای تشکر دارد و امروز به لطف خدا شاهد شروع به کار استخراج معدن کرور هستیم.

وی به تصویب مصوبات این سفر توسط وزیر صمت اشاره کرد و خواستار تشکیل شورای عالی معادن در جیرفت یا عنبرآباد با حضور وزیر صمت، ادامه مطالعات اکتشافات، احداث صنایع جانبی معدن کرور و توجه به صنایع نیمه تمام منطقه جنوب کرمان شد.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی صنایع جانبی کشاورزی منطقه جنوب کرمان را ضعیف برشمرد و گفت: پایانه صادراتی جنوب کرمان ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

ارائه تسهیلات خرد به متقاضیان منطقه جنوب کرمان در بخش صنایع تبدیلی

 امام جمعه عنبرآباد نیز در این آئین گفت: این بازدید در رفع موانع و بکارگیری همه ظرفیت ها برای آبادانی کشور تاثیرگذار است. 

حجت الاسلام ابراهیم بامری از آغاز به کار معدن کرور تشکر کرد و افزود: این طرح موجب رشد و پیشرفت منطقه خواهد شد.

وی خواستار پیشرفت و بهره برداری زودتر کارخانه کرور شد و گفت: این طرح موجب اشتغال و پیشرفت منطقه شود.

امام جمعه عنبرآباد در خواست کرد، چارت سازمانی صنعت و معدن جنوب کرمان ایجاد شود.

وی ادامه داد: با راه اندازی این چارت شاهد پیشرفت بیشتر این منطقه خواهیم بود.

وی با بیان اینکه بیشتر کار مردم جنوب کرمان کشاورزی است گفت: تسهیلات خرد به متقاضیان منطقه جنوب کرمان بویژه در بخش صنایع تبدیلی ارائه شود. 

وی خواستار توجه به مسائل فرهنگی شد و گفت: این بند در وظایف سازمان دیده شده است. 

بخشی از سهام معدن کرور در بورس به مردم واگذار می‌شود 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در این آئین افزود: میزان اکتشاف شرکت ملی مس به چهار و ۲ دهم میلیارد تن رسیده است. 

اردشیر سعدمحمدی با اشاره به اینکه بیش از ۱۵ دستگاه جدید برای حفاری های عمیق در معادن خریداری شده است و تا پایان اردیبشهت همه آنها به ایران انتقال پیدا می کنند تصریح کرد: در زمینه اکتشاف از آخرین دستاورد علمی استفاده شده و به دنبال آخرین تکنیک ارزیابی ذخایر عمقی معادن هستیم. 

وی فروش ۲۵۵ هزار تن مس در بورس تا روز گذشته خبر داد و عنوان کرد: امیدواریم امسال برای اولین بار به ۳۰۰ هزار تن برسد. 

سعدمحمدی به افتتاح سه کارخانه جدید شامل؛ معدن و کارخانه کنسانتره درآلو و دره زار و فلوتاسیون سرباره های ذوب در بهار سال آینده اشاره کرد و افزود: میزان سرمایه گذاری در این سه طرح بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان است. 

وی با تشریح شرایط معدن کرور گفت: فعالیت در این محدوده از حدود چهار ماه قبل آغاز شده و تاکنون ۳.۷ کیلومتر از جاده آن احداث شده است و حدود ۱۶ کیلومتر مابقی آن نیاز به حفاری دارد. 

مدیرعامل شرکت مس ایران افزود: با راه اندازی این معدن سالانه بیش از ۲ هزار میلیارد تومان گردش مالی برای این منطقه اتفاق می افتد. 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران به معدن کرور عنبرآباد اشاره کرد و گفت: ذخیره این معدن بیش از ۵۰۰ میلیون تن و ۷۱ طرح در این معدن انجام شده است. 

وی با بیان اینکه برای اکتشاف معدن کرور ۳۹ هزار تن نمونه برداری شده است بیان داشت: امیدواریم که اشتغالزایی را ظرف ۱۸ ماه پس از احداث کارخانه انجام دهیم. 

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه سه هزار میلیارد تومان هزینه سرمایه گذاری معدن کرور است گفت: تحول ناشی از ایجاد این کارخانه موجب رونق منطقه می شود.

سعدمحمدی با بیان اینکه با بورس صحبت کردیم و بخشی از سهام این معدن در بورس به مردم واگذار می شود تصریح کرد: شرایط فرهنگی و زمین ورزشی در راستای مسئولیت اجتماعی در عنبرآباد انجام می شود و در قلعه گنج پنج محدوده جدید پیدا کردیم که در دست اقدام است. 

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت ایرنا جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت ایرنا جیرفت وزارت صنعت معدن و تجارت ایرنا جیرفت هزار میلیارد تومان منطقه جنوب کرمان مردم واگذار مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری راه اندازی معدن کرور شرکت ملی مس ایران وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود

شهردار منطقه ۱۷ گفت: موضوع خط راه آهن تهران ـ اهواز جزو مباحث مهم این مناطق است و مردم خواستار آن هستند که این خط همچون خط راه آهن تهران ـ تبریز یا به زیر زمین یا در صورت امکان به خارج از این دو منطقه منتقل شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا سیفی؛ شهردار منطقه 17 با اشاره به اولین برنامه از سلسله بازدیدهای رئیس جمهور و برخی از وزرای دولت از محلات شهر تهران و پیگیری مشکلات مردم این مناطق اظهار کرد: در منطقه 17، وزرای راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فرهنگ و ارشاد حضور پیدا کردند تا مهم‌ترین موضوعات و مسائل منطقه بررسی شود.

سیفی با بیان اینکه قرار شد تا بعد از بررسی موارد، مصوب شود تا در اسرع وقت موضوعات مطرح شده حل شوند تا شاهد کاهش مشکلات اصلی مناطق جنوبی تهران و نزدیک‌تر شدن به عدالت در شهر تهران باشیم، گفت: یکی از مشکلات مناطق جنوبی به خصوص منطقه 17 که در این جلسه مطرح شد، موضوع کمبود سرانه‌های آموزشی بود؛ در این خصوص 2 پیشنهاد مطرح شد، وزیر آموزش و پرورش در این جلسه گزارشی ارائه داد و قرار شد نسبت به افزایش سرانه‌های آموزشی، دولت و وزارت آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای نسبت به آن داشته باشند. وزیر آموزش و پرورش موضوع تاسیس و افتتاح 5 مدرسه را در این جلسه مطرح کرد که طبق آن 3 مدرسه در منطقه 17 و 2 مدرسه در منطقه 18 تاسیس خواهد شد. در کنار پیشنهاد فوق، شهردار تهران هم قول مساعدت لازم را در این باره داد تا درنهایت سرانه آموزشی این محدوده ارتقا یابد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم منطقه 17، کمبود سرانه‌های بهداشتی و درمانی است؛ وزیر بهداشت پس از بازدیدی که از بیمارستان ضیائیان داشت، گزارشی در جلسه ارائه کرد و قرار شد تا در مورد توسعه این بیمارستان با همکاری شهرداری تصمیمات لازم اتخاذ شود.

شهردار منطقه 17 با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در این جلسه که جزو مطالبات مردم این منطقه است، تصریح کرد: تیرهای چراغ برق معارض و فرسوده از دیگر موضوعات مطرح شده بود که مقرر شد موضوع فوق در دستور کار وزارت نیرو قرار گیرد تا تیرهای چراغ برق فرسوده و معارض جمع آوری شود.

بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی

سیفی به یکی دیگر از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مطالبات مردم مناطق 17و 18 اشاره کرد و گفت: موضوع خط راه آهن تهران ـ اهواز جزو مباحث مهم این مناطق است و مردم خواستار آن هستند که این خط همچون خط راه آهن تهران ـ تبریز یا به زیرزمین یا در صورت امکان به خارج از این دو منطقه منتقل شود.

وی افزود: رئیس جمهور در این خصوص تاکید کرد شهرداری و وزارت نیرو در اسرع وقت بررسی‌های لازم را انجام دهند و وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن هم همکاری لازم را داشته باشند تا خط راه آهن تهران ـ اهواز که حدود 7 کیلومتر بوده و از وسط بافت شهری عبور می‌کند؛ یا جمع‌آوری شده یا به زیرزمین منتقل شود.

شهردار منطقه 17 با اشاره به نوسازی بافت فرسوده گفت: بنا بر تاکید رئیس جمهور مقرر شد بسته‌های تشویقی آماده شود که هم مالکان بافت‌های فرسوده و هم سازندگان، برای نوسازی ترغیب و تشویق شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • انتطار مردم پارسیان برای دریافت زمین‌های طرح جوانی جمعیت
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • عابدینی: برند معنوی باشگاه پرسپولیس را فروختند/ با اهدای ۵ درصد سهام به پیشکسوتان شق‌القمر می‌کنند